ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Διαρροή για το νέο Suzuki S-Cross

Το ντεμπούτο του νέου Suzuki S-Cross μπορεί να έχει προγραμματιστεί για τις 25 Νοεμβρίου αλλά ήδη ο φακός των παπαράτσι το ξεγυμνώνει στα social media.

Από το νέο έτος η Suzuki θα υποδεχθεί ένα νέο μοντέλο στην γκάμα της, το νέο S-Cross που θα τοποθετείται κάτω από το Vitara. Όπως μπορούμε να δούμε ο SUV χαρακτήρας του αυτοκινήτου είναι έντονος, όπως και η χαρακτηριστική σχεδίαση με τη νέα μάσκα και τα LED μπροστά και πίσω.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τον 1.4 BoosterJet με υβριδική υποβοήθηση 48V, ο οποίος θα αποδίδει περίπου 130 ίππους. Θα υπάρχει και τετρακίνητη έκδοση με το σύστημα AllGrip Select, καθώς και με όλα τα συστήματα υποβοήθησης ADAS.

Αξιοσημείωτο είναι πως το νέο S-Cross θα βασίζεται σε ένα νέο πλαίσιο που θα χρησιμοποιηθεί και για το επόμενο Vitara. Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ θα έχουμε και περισσότερες πληροφορίες για το νέο S-Cross που αναμένεται στην ελληνική αγορά

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!