NEAPINED

Το VW T-Roc φρεσκαρίστηκε εντός και εκτός

Ένα από τα δημοφιλέστερα SUV της αγοράς περνά από το προγραμματισμένο του facelift και συνεχίζει την πολύ καλή του εμπορική πορεία.

Η οποία αποτυπώνεται από τις περισσότερες από ένα εκατομμύριο πωλήσεις που έχει πετύχει και για να συνεχίσει αναζωογονημένο απέναντι σε έναν αξιόλογο ανταγωνισμό, Έτσι, στο πλαίσιο ενός facelift το T-Roc απέκτησε επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και στάνταρ προβολείς LED.

Στην επιλογή του προαιρετικού πακέτου IQ Light, με προβολείς LED Matrix και πιο έντονο αποτύπωμα των πίσω, υπάρχει στη μάσκα και μια φωτεινή λωρίδα που συνδέει τους προβολείς. Οι αλλαγές αφορούν τόσο στην κανονική έκδοση όσο και στην κάμπριο.

Μεγαλύτερη αλλαγή υπάρχει στον διάκοσμο όπου το Τ-Roc έχει δεχθεί έντονη κριτική για τα σκληρά του πλαστικά. Τα οποία πλέον είναι λιγότερα και έχουν αντικατασταθεί με πιο ποιοτικά υλικά που είναι και πιο μαλακά ακολουθώντας το πρότυπο του Golf.

Στάνταρ είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με την διαγώνιο να είναι στις 8,0 ίντσες και του προαιρετικού Digital Pro να είναι στις 10,25 ίντσες. Η νέα ελεύθερη touch-screen ξεκινά από τις 6,5 ίντσες στην βασική έκδοση και φτάνει τις 9,2 στην πλουσιότερη. Φυσικά δεν απουσιάζουν ούτε και οι γνωστοί από το Golf συρόμενοι διακόπτες αφής για τον έλεγχο π.χ. του συστήματος κλιματισμού.

Στις πλουσιότερες εκδόσεις υπάρχει έλεγχος με φωνητικές εντολές, ασύρματη διασύνδεση smartphone, σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης IQ Drive Travel Assist (ενεργό μέχρι τα 210 χλμ./ ώρα), αυτόματη στάθμευσης Park Assist με μεγαλύτερες πλέον δυνατότητες και διάφορα άλλα συστήματα υποβοήθησης.

H γκάμα κινητήρων του T-Roc ξεκινά και πάλι από τον 1.0 TSI με τους 115 ίππους. Στη συνέχεια υπάρχουν οι τετρακύλινδρες εκδόσεις 1.5 TSI και 2.0 TSI με 150 και 190 ίππους, αντίστοιχα. Η κορυφαία έκδοση παραμένει η T-Roc R με 300 ίππους.

Ο μικρός ντίζελ 1.5 TDI έχει αντικατασταθεί από τον 2.0 TDI με τους 115 ίππους. Υπάρχει και ισχυρότερη έκδοση 2.0 TDI με 190 ίππους που συνδυάζεται με τετρακίνηση. Το ίδιο ισχύει και για την 2.0 TSI με τους 190 ίππους.

Το facelift VW T-Roc αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις αγορές της Ευρώπης μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!