NEA

Το Rimac Nevera μέσα στην λάσπη και στο χώμα [video]

Δείτε τον ιδιοκτήτη της Rimac να οδηγεί ο ίδιος το ηλεκτρικό supercar των 2 εκατομμυρίων ευρώ σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Γιατί ο Mate Rimac να βγάλει μία πανάκριβη Nevera και να την βάλει στο χώμα περνώντας μέσα από λάσπες και ένα παλιό εργοτάξιο; Επειδή πολύ απλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα πάει για τα παλιοσίδερα μιας και θα καταστραφεί ολοσχερώς στο προγραμματισμένο crash-test που στοχεύει να κάνει η Rimac.

Έτσι, από την στιγμή που η μοίρα του Nevera που βλέπετε στο βίντεο είχε ήδη καθοριστεί, ο Matt Rimac αποφάσισε να το διασκεδάσει σε χώρους που δεν είναι φυσιολογικοί για ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Και δη σε χωματόδρομους και λάσπες αλλά και σε ένα εργοτάξιο όπου θα χτιστεί το νέο και υπερσύγχρονο κέντρο έρευνας και εξέλιξης της Bugatti Rimac στην Κροατία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!