NEA

Έτσι θα είναι τα τρακτέρ στο μέλλον

Ο γνωστός οίκος Pininfarina διευρύνει τους ορίζοντες του… στους αγρούς και τα χωράφια παρουσιάζοντας το πρωτότυπο Straddle Tractor Concept.

Ο Pininfarina έχει σχεδιάσει διάφορες Ferrari, Alfa Romeo, Lancia και Fiat. Ακόμη και ποδήλατα, τρένα, κτίρια, καφετιέρες και πολλά άλλα. Γιατί όχι και ένα τρακτέρ; Το οποίο όπως μπορείτε να δείτε έχει μια φουτουριστική σχεδίαση χρησιμοποιώντας sci-fi τροχούς με λάστιχα δίχως αέρα.

Το concept σχεδιάστηκε για λογαριασμό της New Holland Agriculture και υποτίθεται πως η χρήση του έχει να κάνει με αμπελουργικές εργασίες και σε αμπελώνες με πολύ στενές και απότομες σειρές. Για τον καλύτερο έλεγχο η καμπίνα βρίσκεται πολύ ψηλά, ενώ παράλληλα εξυπηρετεί και στην ψηλή τοποθέτηση των μπεκ για το ψεκασμό. Σε μια εποχή με αρκετούς… ψεκασμένους.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!