NEA

Πήρε επιδοτήσεις λόγω Covid-19 και αγόρασε Lamborghini Urus

Ένας Τεξανός θα περάσει τα επόμενα 9 χρόνια της ζωής του πίσω από τα σίδερα επειδή εκμεταλλεύτηκε τις οικονομικές ενισχύσεις 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων λόγω πανδημίας.

Η είδηση μας έρχεται από το Χιούστον του Τέξας όπου ένας άνδρας καταδικάστηκε με ποινή 9 ετών φυλάκισης επειδή έλαβε δόλια την ενίσχυση 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων για την ενίσχυση των τριών εταιριών του και για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις μισθοδοσίες.

Ωστόσο, ο πειρασμός φαίνεται πως ήταν μεγάλος και ο Lee Price από την ενίσχυση που έλαβε καταχράστηκε τα 1,6 εκ. δολάρια για να πληρώσει ένα στεγαστικό δάνειο και να αγοράσει μια Lamborghini Urus αξίας 233.000 δολαρίων, καθώς και ένα Ford F-350 αξίας 85.000 δολαρίων.

Επίσης, θεώρησε πως η ζωή είναι πολύ όμορφη και ξεκίνησε την σπατάλη σε νυχτερινά κέντρα και στριπτιτζάδικα του Χιούστον φορώντας ένα ολοκαίνουργιο Rolex αξίας 14.000 δολαρίων. Προφανώς, ο Τεξανός θεώρησε πως έπρεπε να ζήσει το αμερικάνικο όνειρο. Για όσο αυτό κράτησε αφού συνελήφθη πέρυσι τον Αύγουστο και πρόσφατα καταδικάστηκε για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!