NEA

Μπορεί ο CEO της Toyota να κουμαντάρει ένα GR Yaris; [video]

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο ο πρόεδρος της Toyota τα πηγαίνει περίφημα με το πιο GR Yaris, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι το “έχει” με την αγωνιστική οδήγηση.

Και επιβεβαιώνοντας ότι η Toyota βρίσκεται στα σωστά χέρια για τα επόμενα χρόνια με πολλά και ενδιαφέροντα αυτοκίνητα που πρόκειται να προκύψουν από έναν πρόεδρο που πιο συχνά βάζει την αγωνιστική στολή παρά το κοστούμι.

O Akio Toyoda που ανέλαβε τις τύχες της εταιρίας πριν μία δεκαετία, έχει προσπαθήσει πολύ τα τελευταία χρόνια να δώσει έναν πιο ζωντανό και σπορτίφ αέρα στα αυτοκίνητα της Toyota. Kάτι που έχει καταφέρει όχι μόνο στα αυτοκίνητα παραγωγής αλλά και στους αγώνες που συμμετέχει η ιαπωνική εταιρία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το GR Yaris, ένα αυτοκίνητο που έχει ήδη αφήσει τα σημάδια του στην σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία. Αυτό το αυτοκίνητο, σε μία εξελιγμένη για αγώνες εκδοχή του αποφάσισε να οδηγήσει σε μία επίδειξη που έγινε στην Ιαπωνία, μαζί με έναν άλλο Yaris WRC στα χέρια ενός επαγγελματία οδηγού αγώνων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!