NEA

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το Skoda Enyaq Coupe iV

Το Enyaq Coupe iV θα έχει τον καλύτερο αεροδυναμικό συντελεστή στην κατηγορία του, μόλις 0,234 – Επίσημη αποκάλυψη στις 31 Ιανουαρίου 2022.

Η Skoda Auto έδωσε στη δημοσιότητα ένα video που αφήνει να διαφανεί η πολύ αεροδυναμική σιλουέτα ενός εντυπωσιακού νέου μοντέλου. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο Enyaq Coupe iV, ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV που με Cd 0,234 θα είναι το πιο αεροδυναμικό αυτοκίνητο στην κατηγορία, κάτι που θα έχει και άμεσο θετικό αντίκτυπο στην αυτονομία του. Το νέο μοντέλο θα αποκαλυφθεί στις 31 Ιανουαρίου 2022. 

Το νέο μοντέλο ξεχωρίζει για το κουπέ σχήμα, με τις γραμμές της οροφής να σβήνουν προοδευτικά προς τα κάτω από την κολόνα Β και προς το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όπου και συγχωνεύονται στην πέμπτη πόρτα, για να σχηματίσουν τελικά μία κατακόρυφη επιφάνεια που φιλοξενεί τα LED πίσω φωτιστικά σώματα.

Εκτός του κουπέ προφίλ του μοντέλου, το video αποκαλύπτει και το Crystal Face του Enyaq Coupe iV, τη χαρακτηριστική φωτεινή γρίλια με τα 131 στοιχεία LED, στη μάσκα του μοντέλου. Όπως και το Enyaq iV, το Coupe iV είναι βασισμένο στην μεταβλητή πλατφόρμα για την ηλεκτροκίνηση (MEB) που έχει εξελίξει το Volkswagen Group.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!