NEA

ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ.: O νέος ενοποιημένος φορέας των Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης», Μαρούσι) η Γενική-Καταστατική-Συνέλευση των μελών των εν ισχύ δύο σωματείων ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (Ε.Σ.Σ.Α.Μ.) και ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (Ε.Σ.Α.). Από τη Συνέλευση προέκυψε ο νέος ενοποιημένος φορέας  που ονομάζεται, πλέον, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ).

Πρόκειται για το επιστέγασμα της κοινής προσπάθειας όλων, προκειμένου να λειτουργήσει στο εξής ένας μόνον σύνδεσμος, μια δυνατή φωνή, με ενιαία στόχευση για το μέλλον των συντακτών, που ασχολούνται με θέματα της αυτοκίνησης.

Ήταν μια ιστορική στιγμή, τιμητική για τον χώρο, ο οποίος παρά τις δύσκολες συνθήκες της τελευταίας περιόδου, στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, προάγοντας, μεταξύ άλλων, την ασφάλεια στους δρόμους, τις τεχνολογικές εξελίξεις, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, την  προστασία του περιβάλλοντος και την ενδυνάμωση της αγοράς, με αντικειμενική ενημέρωση της κοινής γνώμης στη βάση των κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της διασφάλισης της πολυφωνίας. ΠΟΕΣΥ και ΕΣΗΕΑ έχουν αποφασίσει να παραχωρήσουν στον ενοποιημένο φορέα τμήμα των κτιριακών εγκαταστάσεών τους, όπου θα είναι και η έδρα του νέου συνδέσμου για τις συνελεύσεις, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο και αναλόγως των συνθηκών.

Κατά τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, αναδείχθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ. Συγκεκριμένα, το 9μελές ΔΣ απαρτίζουν οι N.Τσάδαρης, Μ.Σαλούρος, Γ.Σκουφής, Π.Πιτσίνης, Γ.Βαρίνος, Δ.Διατσίδης, Κ.Μποϊδάνης, Γ.Κανουπάκης και Ν.Λουπάκης, με αναπληρωματικά μέλη τους Γ.Ανδρή, Β.Σαρημπαλίδη, Β.Κιούση, Δ.Παπανδρέου, Π.Ποντίκα, Γ.Αγαπητό και Θ.Χούντρα. Στην 3μελή ΕΕ, εξελέγησαν οι Ν.Μαρινόπουλος, Δ.Λιβέρης και Α.Κόλλιας. Στο 3μελές ΠΣ, μετέχουν οι Γ.- Μ. Παπαδόπουλος, Η.Καφάογλου και Τ.Τρακουσέλλης, με αναπληρωματικούς τους Μ.Ράλλη, Π.Χαλάτση και Η. Μαντζαβά.

Εντός των προσεχών ημερών το νεοεκλεγέν ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα. Οι συμμετέχοντες στη Γενική Συνέλευση, ευχαριστούν τον Γεν.Διευθυντή του ΟΑΚΑ, κ.Κώστα Χαλιωρή, για την ευγενική παραχώρηση του Ποδηλατοδρομίου, όπου τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την πανδημία Covid-19.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Αγαπάτε το Caroto όσο και εμείς;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο ποιοτικό περιεχόμενο που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη στο έργο μας θα ήταν να απενεργοποιήσετε για το συγκεκριμένο ιστότοπο το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Η ομάδα του Caroto