ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τρία εντελώς διαφορετικά αγωνιστικά στο βρεγμένο [video]

Το Top Gear πήρε ένα μονοθέσιο της Formula 1, ένα της Formula E και ένα αγωνιστικό του WRC για την απόλυτη κόντρα στο βρεγμένο.

Για την χριστουγεννιάτικη περίοδο οι παραγωγοί της κορυφαίας εκπομπής αυτοκινήτου στον κόσμο μας ετοίμασαν μία εντελώς πρωτότυπη κόντρα. Στην οποία συμμετείχαν μία Mercedes W10 του 2019, ένα Ford Fiesta WRC και ένα DS E-Tense FE21.

Η πρόκληση δεν ήταν το πως στρίβει το κάθε αγωνιστικό στην πίστα αλλά το πως επιταχύνει στο βρεγμένο. Και όπως γίνεται αντιληπτό και τα τρία είχαν βρόχινα λάστιχα με τον πρώτο λόγο να τον έχει η μετάδοση της ισχύος.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο το τετρακίνητο Fiesta εκκινεί καλύτερα απ’ όλα, με το μονοθέσιο της Formula E να ξεκινά επίσης καλά λόγω ροπής με εκείνο της Formula 1 να σπινάρει.

Στη συνέχεια η F1 ανακτά το χαμένο έδαφος με το WRC να τερματίζει δεύτερο και την Formula E να ολοκληρώνει την κόντρα στην Formula E. Αλλά επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, κάντε ένα κλικ και αφιερώστε μερικά λεπτά από το χρόνο σας για ένα ακόμη απολαυστικό βίντεο του BBC.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button