NEA

Euro NCAP: Ποια είναι τα ασφαλέστερα μοντέλα για το 2021;

Ο Euro NCAP ανακοίνωσε τα μοντέλα με την υψηλότερη αξιολόγηση για την χρονιά που μας πέρασε. Δύο Mercedes, δύο Skoda, ένα Nissan και ένα Toyota.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, το καλύτερο πολυτελές μοντέλο του 2021 ήταν η Mercedes-EQ EQS, το καλύτερο μεγάλο Off Road ήταν το Skoda Enyaq IV, το καλύτερο μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο το Skoda Fabia, το καλύτερο μικρό SUV το Toyota Yaris Cross και το πιο ασφαλές μικρό off road το Nissan Qashqai.

Τα αυτοκίνητα μπαίνουν σε κατηγορίες, μιας και είναι δύσκολο να υπάρξει απευθείας σύγκριση μεταξύ οχημάτων διαφορετικών κατηγοριών, καθώς ένα super mini με πέντε αστέρια δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο ασφαλές με ένα πεντάστερο SUV.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!