NEA

Πρώτο σκίτσο από το Skoda Enyaq Coupe iV

Η Skoda προχώρησε στο επόμενο στάδιο της αποκάλυψης του κουπέ Enyaq, στις 31 Ιανουαρίου 2022, στην Πράγα, δίνοντας στη δημοσιότητα δύο design σκίτσα του νέου μοντέλου.

Η coupé έκδοση του πλήρως ηλεκτρικού Enyaq iV έχει ακόμα πιο ελκυστική σχεδίαση και, χάρη στην εξαιρετική αεροδυναμική της, διαθέτει ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία από την έκδοση SUV. Τα σκίτσα αποκαλύπτουν μία ελαφρά κεκλιμένη γραμμή οροφής, με το πίσω μέρος να χαρακτηρίζεται από ένα κάθετο απότομο τελείωμα. Επίσης, ξεχωρίζουν η εμπρός σπορ μάσκα καθώς και τα πλαϊνά  μαρσπιέ, βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος. 

Με το νέο Enyaq iV, η Skoda προσθέτει μία ξεχωριστή παρουσία στη γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της που βασίζεται στην MEB, την ειδικά εξελιγμένη για την ηλεκτροκίνηση πλατφόρμα του Volkswagen Group. Το μοντέλο διακρίνεται από έντονη κομψότητα παράλληλα με ισχυρή παρουσία.

Από την κολόνα Β, η οροφή γέρνει ελαφρά προς τα πίσω και καταλήγει σε άψογη συγχώνευση με την πόρτα του χώρου αποσκευών. Σε αυτήν, κυριαρχούν το όνομα της Skoda με κεφαλαία γράμματα κάτω από την κοφτό τελείωμα στην κορυφή και τα χαρακτηριστικά πίσω φώτα σχήματος C της μάρκας.

Στο μπροστινό μέρος, πέραν του σπορ προφυλακτήρα ξεχωρίζουν η μεγάλη και εντυπωσιακή μάσκα της Skoda και οι επίπεδοι, με έντονο περίγραμμα προβολείς, που τονίζουν το πλάτος του οχήματος. Το νέο Skoda Enyaq Coupe iV θα αποκαλυφθεί στο κοινό σε ψηφιακή παγκόσμια πρεμιέρα στην Πράγα, στις 31 Ιανουαρίου 2022.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!