NEA

Ένα Suzuki Jimny όπως δεν το έχετε ξαναδεί [video]

Αυτό το περίεργο Jimny έχει ονομάζεται Kimun Kamui, το οποίο σημαίνει το Βουνό του Θεού!

Μια ομάδα από Ιάπωνες φοιτητές του πανεπιστημίου Nihon Automotive College πήραν ένα Jimny του 2019 και αποφάσισαν να το μετατρέψουν σε ένα μικρό τερατάκι. Καταρχήν, αύξησαν το πλαίσιο του κατά 40 εκατοστά και του πρόσθεσαν δύο επιπλέον πόρτες. Στη συνέχεια φρόντισαν το «σηκώσουν» κατά 15,2 εκατοστά ώστε να χωρέσουν οι 17άρηδες τροχοί με τα χωμάτινα λάστιχα της Toyo.

Στη καμπίνα έχουν γίνει αρκετές αναβαθμίσεις με νέο σύστημα πολυμέσων, νέα όργανα, δερμάτινο σαλόνι και αυξημένους χώρους για την άνετη φιλοξενία 4 επιβατών. Συγκεκριμένα, οι χώροι για τους πίσω επιβάτες αυξήθηκαν σημαντικά, αλλά ο χώρος αποσκευών παρέμεινε ο ίδιος.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 1,5 λίτρων με νέα ρύθμιση και τούρμπο ο οποίος αποδίδει 124 άλογα και 179 Νm ροπής. Όπως θα δείτε υπάρχει ενσωματωμένο βίντσι, μεγάλα πρόσθετα στα φτερά, μία μεγάλη φωτεινή μπάρα στην οροφή, αλλά και μία σκηνή στην οροφή για κάμπινγκ.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!