NEA

Τρομακτικό ατύχημα με μια Lotus να χτυπά σε στύλο [video]

Μία κάμερα κατέγραψε ένα απίστευτο ατύχημα με μια Lotus Exige, η οποία απογειώθηκε και χτύπησε σε ένα στύλο.

Αν δείτε το βίντεο οι δύο επιβάτες της Lotus πρέπει να την γλύτωσαν με ελαφριούς τραυματισμούς μετά από την τρομακτική σύγκρουση που καταγράφηκε κάπου στο Χονγκ Κονγκ.

Όπως θα δείτε η Exige κινείται στην ευθεία ενός αυτοκινητόδρομου που έχει βρεγμένο οδόστρωμα. Προφανώς, στο σημείο που γλιστρά ο πίσω άξονας ο οδηγός να πάτησε απότομα το γκάζι.

Το αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να υπερστρέψει δίχως προειδοποίηση και αφού χτυπά με το μπροστινό μέρος στο διάζωμα απογειώνεται για να χτυπήσει στον στύλο με το πλάι.

Ευτυχώς, η επαφή ήταν στο πίσω μέρος και για λίγα εκατοστά οι επιβάτες την γλύτωσαν από τον χάρο. Προσέξτε στο τέλος του βίντεο και στις φωτογραφίες πως έχει διαλυθεί ο πίσω άξονας.

Όπως έχουμε γράψει κάθε μηχάνημα απαιτεί σεβασμό στη λειτουργία του. Ειδικότερα η οδήγηση ενός κεντρομήχανου αυτοκινήτου απαιτεί πολύ καλές οδηγικές ικανότητες και συνεχή επαγρύπνηση. Ακόμη ειδικότερα όταν μιλάμε για ένα από τα πιο καθαρόαιμα σπορ μοντέλα και για μια Lotus.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!