NEA

Η BMW 8 περνά από ένα φρεσκάρισμα

Η λίστα παραγγελιών για τις ανανεωμένες BMW της Σειράς 8 θα ανοίξει το Μάρτιο. Για όσους ενδιαφέρονται.

Πέρασε σχεδόν μια τετραετία από τότε που η BMW παρουσίασε την «οκτάρα» και μια τριετία από τότε που δοκιμάσαμε την 840d (βρε πως περνούν τα χρόνια). Τώρα, το top μοντέλο της μάρκας περνά από ένα τυπικό facelift που αφορά όλες τις εκδόσεις αμαξωμάτων (κουπέ, gran coupe, cabrio).

Η αναβάθμιση είναι διακριτική και αφορά κυρίως στη νέα φωτιζόμενη και επανασχεδιασμένη μάσκα Iconic Glow και τους προφυλακτήρες. Το πακέτο M Sport περιλαμβάνει και αισθητικές διαφοροποιήσεις όπως τον τονισμένο διαχύτη, είναι πλέον στάνταρ. Στο εσωτερικό υπάρχει μεγαλύτερη touch-screen, από τις 10,25’’ στις 12,3’’.

Σχετικό ενδιαφέρον έχει η ειδική έκδοση 8 Χ JEFF KOONS, την οποία έχει επιμεληθεί ο Jeff Koons. Ο Αμερικανός καλλιτέχνης και πρώην σύζυγος της Cicciolina, στον οποίο πιστώνεται και το M3 GT2 Art Car του 2010.

Τέλος να πούμε πως η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει την 840i (εξακύλινδρος σε σειρά 3.000 κυβικών με 333 ίππους) σε πισωκίνητη έκδοση. Στη συνέχεια υπάρχει η diesel 840d xDrive (τετρακίνητη και ήπια υβριδική). Την γκάμα συμπληρώνει η 850i xDrive (V8 4.4 με 530 ίππους) και οι M8 με 625 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!