NEA

Σε τιμή ευκαιρία το μονοθέσιο του Fernando Alonso

Πρόκειται για το μονοθέσιο Renault R24 που συμμετείχε στο πρωτάθλημα του 2004. Το είχε οδηγήσει ο Ισπανός στους τρεις τελευταίους αγώνες της σεζόν.

Τα σπουδαιότερα σύγχρονα μονοθέσια της Renault δεν είναι άλλα από τα R25 και R26. Με αυτά ο Fernando Alonso είχε κατακτήσει τα του δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα, το 2005 με την R25 που είχε τον τρίλιτρο V10 (ίσως οι καλύτεροι κινητήρες της F1) και το 2006 με την R26 και τον V8 των 2,4 λίτρων.

Ακόμη και έτσι η R24 έχει μια πολύ σημαντικά αξία και την επόμενη εβδομάδα θα πωληθεί στο Παρίσι από την Sotheby’s για περίπου 360.000-460.000 ευρώ.

Με την R24 o Alonso είχε κατά μία έννοια προετοιμαστεί για να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής. Το 2004 είχε αγωνιστεί στα Grand Prix της Κίνας (τερμάτισε 4ος), της Ιαπωνίας (5ος) και της Βραζιλίας (4ος).

Είχε συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς ώστε η Renault να τερματίσει στην 3η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!