ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένας Ρώσος ντρίφταρε για πάνω από 17 ώρες! [video]

Το ρεκόρ έγινε σε μία παγωμένη λίμνη της Ρωσίας κοντά στα Ουράλια Όρη, και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα VAZ 2106.

To συγκεκριμένο όχημα είχε και διάφορες μετατροπές, μεταξύ των οποίων και μία έξτρα δεξαμενή καυσίμου 200 λίτρων στην οποία προστίθενται και τα 40 λίτρα του ίδιου του αυτοκινήτου. Χρειάστηκε 17 ώρες και 34 λεπτά για να ολοκληρώσει τον άθλο του, από τις 10 το πρωί έως τις 4 τα ξημερώματα την άλλη ημέρα.

Η προσπάθεια μεταδόθηκε ζωντανά στο Υοutube και η απόσταση που κάλυψε ο Ρώσος οδηγός ήταν 439,8 χιλιόμετρα. Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε ένας εκπαιδευτής της BMW με μία Μ5, με την οποία κάλυψε 374,17 χιλιόμετρα σε μόλις 8 ώρες.

Πάντως ο Ρώσος φίλος μας είναι άτυχος γιατί ο οργανισμός πίσω από τα ρεκόρ Guiness έχει αποκλείσει την Ρωσία και έτσι συγκεντρώνει χρήματα για να μπει στο Ρωσικό Βιβλίο των Ρεκόρ. Aν αντέχετε να δείτε ένα video στο Youtube για σχεδόν 18 ώρες θα βρεθείτε εμπρός σε ένα πιθανό νέο παγκόσμιο ρεκόρ, για το ντριφ μεγαλύτερης διάρκειας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Αγαπάτε το Caroto όσο και εμείς;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο ποιοτικό περιεχόμενο που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη στο έργο μας θα ήταν να απενεργοποιήσετε για το συγκεκριμένο ιστότοπο το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Η ομάδα του Caroto