NEAPINED

Σας αρέσει αυτό το Subaru WRX;

H εποχή με το κλασικό WRX με την μπλε βαφή και τις χρυσαφί ζάντες έχει αφήσει όμορφες στιγμές στη μνήμη όσων αγαπούν την σπορ οδήγηση.

Αυτές τις στιγμές μας ξυπνά το όμορφο render που μας χαρίζει ο Rain Prisk με μία αρκετά πετυχημένη προσέγγιση του 2022Β. To οποίο υποτίθεται πως θα μπορούσε να είναι ο διάδοχος του 22B που είχε παρουσιάσει η Subaru πέρυσι για να γιορτάσει τις επιτυχίες της στο WRC.

Υπενθυμίζεται πως το νέο WRC έχει κάτω από το καπό του έναν turbo τετρακύλινδρο μπόξερ των 2,4 λίτρων που αποδίδει 275 ίππους και 349 Nm στις 2.000-2.500 σ.α.λ. Η ροπή περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω της εξελιγμένης τετρακίνησης, ενώ πέρα από το χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο υπάρχει και αυτόματο CVT με 8 διαβαθμίσεις/ σχέσεις.

Πάντως, το νέο Subaru WRX δέχθηκε έντονη κριτική αφού είναι πολύ ήπιο για τον χαρακτήρα του. Έτσι και αλλιώς αυτό αφορά τον υπόλοιπο κόσμο αφού στην Ευρώπη δεν πρόκειται να το δούμε να κυκλοφορεί λόγω ρύπων. Το ίδιο ισχύει και για το BRZ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!