NEA

Του χρόνου η Alfa Romeo Tonale Quadrifoglio;

Δεν χρειάστηκε και πολύς χρόνος για να επιβεβαιωθεί και μια top έκδοση για την Tonale που θα αντιμετωπίσει άλλα SUV όπως είναι η BMW X2 M34i ή η Mercedes-AMG GLA 35/ 45.

Ο ίδιος ο διευθυντής της Alfa Romeo, o Jean Phillipe Imparato, δήλωσε έμμεσα πως υπάρχουν σκέψεις για μία Quadrifoglio έκδοση της Tonale. Έστω και αν θα πρόκειται για μια πιο ήπια εκδοχή της Quadrifoglio, η οποία σίγουρα θα έχει πάνω από 350 άλογα και σπορ στήσιμο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για τον κινητήρα ούτε και κάποιο χρονοδιάγραμμα για την εμφάνιση μιας τέτοιας έκδοσης. Ο Imparato πάντως ξεκαθαρίζει ότι δεν θα πρόκειται για μία εξοπλιστική έκδοση, αλλά για μία καθαρόαιμη Quadrifoglio, πιστή στο πνεύμα της Alfa Romeo.

Υπάρχει ακόμη όμως κάτι τέτοιο; Όπως και να έχει η Alfa Romeo ετοιμάζεται να λανσάρει και το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της. Κάπου μέσα στο 2024 και δεν θα έχει σχέση με την Tonale.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!