NEA

Τρομακτικό ατύχημα με Ferrari 488 Pista

Το σοκαριστικό ατύχημα με την 488 Pista που πέρασε κάτω από τη μπαριέρα συνέβη στην Πολωνία.

Ο οδηγός του supercar έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα η Ferrari να πέσει καταρχήν στη μπαριέρα. Στη συνέχεια και λόγω του ότι είναι χαμηλή πέρασε κάτω από τη μπαριέρα και κατέληξε στην πρασινάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το οδόστρωμα ήταν βρεγμένο. Πιθανότατα ο οδηγός να υπέρβαλλε με το γκάζι και αν είχε σετάρει τα ηλεκτρονικά στην χαλαρή ρύθμιση (ή ακόμη και εντελώς off) και να ακολούθησε έντονη υπερστροφή.

Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε, ενώ το ιταλικό supercar των 716 ίππων πολύ δύσκολα θα μπορεί να επισκευαστεί. Ας μην ξεχνάμε και το πρόσφατο συμβάν στην παραλιακή που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού. Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως με τέτοιες υπερκατασκευές απαιτείται σεβασμός.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!