NEA

Πρωτότυπο Renault με κινητήρα υδρογόνου

Το πρωτότυπο μοντέλο της Renault θα παρουσιαστεί μέσα στον Μάιο και αποτελεί μία μελέτη για την καύση υδρογόνου σε κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Όπως φαίνεται δεν είναι μόνο η Toyota που τους τελευταίους μήνες ασχολείται με την χρήση του υδρογόνου αντί για βενζίνη σε κινητήρες. Η ιαπωνική εταιρία είχε παρουσιάσει πριν από μερικούς μήνες ένα πρωτότυπο GR Yaris με τρικύλινδρο 1.500άρη υδρογόνου και πρόσφατα έναν V8 με την συνεργασία της Yamaha.

Στο παιχνίδι φαίνεται να μπαίνει και η Renault, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser εικόνα στην οποία φαίνεται το μπροστινό μέρος ενός concept. Το οποία δεν αφορά σε κάποιο μελλοντικό μοντέλο, αλλά στην παρουσίαση ενός κινητήρα που αντί να λειτουργεί με βενζίνη ή ντίζελ θα καίει υδρογόνο.

Η εικόνα που έχουμε στα χέρια μας θυμίζει το Megane E-Tech Electric, όμως με μεγαλύτερα φώτα ημέρας εκεί που κανονικά είναι οι εισαγωγές αέρα. Μάλιστα δείχνει να ανήκει και στην κατηγορία των crossover. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία, καθώς επίκειται η πλήρης αποκάλυψη μέσα στον Μάιο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!