NEA

Μια εβδομάδα δίχως αυτοκίνητο για λιγότερο πετρέλαιο από τη Ρωσία

Σε αυτή την κίνηση θα μπορούσαν να προβούν οι Γερμανοί για να μειώσουν την εξάρτηση τους από τις εισαγωγές πετρελαίου από τη Ρωσία.

Πολλοί Γερμανοί θα υποστήριζαν μια μέρα χωρίς αυτοκίνητα την εβδομάδα για να μειώσουν την εξάρτηση από τις εισαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου από τη Ρωσία, σύμφωνα με δημοσκόπηση την Παρασκευή.

Καθώς οι αυξανόμενες τιμές της βενζίνης και του ντίζελ πιέζουν τόσο τα νοικοκυριά όσο και την κυβέρνηση συνασπισμού του καγκελαρίου Όλαφ Σολτς.

Η δημοσκόπηση της Civey για τον τηλεοπτικό σταθμό WELT έδειξε ότι το 48% θα υποστήριζε μια εβδομαδιαία Κυριακή χωρίς αυτοκίνητα για να συμβάλει στη μείωση των εισαγωγών ρωσικού πετρελαίου.

Οι τιμές της βενζίνης και του ντίζελ στη Γερμανία τον Φεβρουάριο αυξήθηκαν σχεδόν κατά 26% σε σχέση με ένα χρόνο πριν. Λίγο πάνω από το 30% των εισαγωγών πετρελαίου προέρχονται από τη Ρωσία.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!