NEA

Δείτε ένα Tesla Model S να πετάει στον αέρα [video]

Με στόχο το απόλυτο instastory το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φωστήρες ήταν να γίνουν viral για την βλακεία τους. Είναι και αυτός ένας τρόπος.

Τα ευχάριστα νέα είναι πως κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν τραυματίστηκε. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο κάπου το βράδυ σε μια κατηφόρα στο Λος Άντζελες ο οδηγός ενός Tesla Model S επιχειρεί να κάνει ένα άλμα.

Η φόρα που έχει πάρει είναι πολύ, το ίδιο μεγάλη είναι και η κλίση του δρόμου. Έτσι, το βαρύ Model S απογειώθηκε αλλά στη συνέχεια προσγειώθηκε ανώμαλα με το μπροστινό μέρος και πέφτοντας πάνω σε ένα παρκαρισμένο Subaru Forester αφού είχε πάρει σβάρνα κάποιους κάδους.

Το ενδιαφέρον είναι πως το Tesla ήταν νοικιασμένο. Παρά ταύτα η αστυνομία εντόπισε το δράστη και του έκοψε ένα μπιλιέτο 1.000 δολαρίων για επικίνδυνη οδήγηση και εγκατάλειψη. Φυσικά, θα πρέπει να πληρώσει και όλες τις ζημιές που προκάλεσε.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!