NEA

Ποια είναι η τιμή πώλησης της Alfa Romeo Tonale;

Στην Ιταλία η τιμή της Tonale Edizione Speciale στην Ιταλία θα είναι 39.000 ευρώ, οπότε έχουμε και μια αίσθηση και για το τι θα ισχύσει και στην Ελλάδα.

Για το λανσάρισμα του νέου της SUV η Alfa Romeo υιοθετεί μια πρακτική που ακολουθούν και άλλοι κατασκευαστές. Αυτήν της ειδικής πρώτης έκδοσης.

Για την Tonale η έκδοση αυτή θα ονομάζεται Edizione Speciale και θα κινείται από τον τετρακύλινδρο βενζίνης των 1.500 κ.εκ. με 130 ίππους. Το κιβώτιο είναι αυτόματο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις.

Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος και περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, οθόνη 12,3 ιντσών για το σύστημα infotainment, φώτα LED και ζάντες 20 ιντσών.

Η γκάμα της Tonale περιλαμβάνει και την diesel των 1.600 κυβικών με επίσης 130 ίππους καθώς και την plug-in υβριδική των 275 ίππων που θα είναι και τετρακίνητη.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!