NEA

Ferrari Purosangue: Το πρώτο επίσημο στοιχείο

Μετά από δεκάδες σχεδιαστικές προσεγγίσεις από ανεξάρτητους σχεδιαστές ήρθε και η ώρα της Ferrari να δώσει την πρώτη εικόνα-teaser της Purosangue.

Ήδη έχουμε δει κάποιες εικόνες που είχαν διαρρεύσει από την Purosangue, οι οποίες τελικά είναι αληθινές, όπως μας επαληθεύει και το επίσημο teaser. Οπως μπορούμε να δούμε από την ανφάς εικόνα με την μάσκα και το εμπρός μέρος, υπάρχουν αρκετές συγγένειες και δανεικά στοιχεία από την SF90 όπως για παράδειγμα την σχεδίαση των φώτων.

Το σχήμα είναι αρκετά δυναμικό και με ρέουσες γραμμές, με το σήμα της εταιρίας να είναι τοποθετημένο χαμηλά στην μάσκα, με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και την πολύ αθλητική παρουσία. Για τα μηχανικά μέρη υπάρχουν μόνο φήμες που κάνουν λόγο για διάφορα μοτέρ της εταιρίας, από V6 και V8 έως και V12 και υβριδικά συστήματα.

Μένει να δούμε τι από όλα αυτά θα αποδειχτούν πραγματικότητα, με τις πρώτες Purosangue να είναι έτοιμες για τους πρώτους πελάτες τους στις αρχές το 2023. Ενός SUV που αναμένεται να αποτελέσει καμπή στην ιστορία της μάρκας, όχι μόνο λόγω του χαρακτήρα του αλλά και γιατί θα ανεβάσει εκθετικά τις πωλήσεις της εταιρίας στα επόμενα χρόνια.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!