NEA

Ηλεκτρική BMW 3 για την Κίνα

Η i3 eDrive35L είναι το 6ο ηλεκτρικό μοντέλο της BMW και θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας από την στιγμή που στην Ευρώπη υπάρχει η ολοκαίνουργια i4.

Το ηλεκτρικό σύστημα αποτελείται από έναν κινητήρα με απόδοση 286 ίππων και 400 Νm ροπής και μία μπαταρία με ενεργειακή χωρητικότητα στις 70,3 kWh. Οι επιδόσεις είναι εντυπωσιακές, με το 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε 6,2 δευτερόλεπτα.

Η εταιρία ανακοινώνει μέση κατανάλωση 14,3 kWh/100 χλμ., και αυτονομία 526 χιλιόμετρα. Η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται μέσω on board φορτιστή των 11 kW ενώ μπορεί να φορτίσει και σε DC των 95 kW.

Το αμάξωμα είναι ελαφρά διαφοροποιημένο αισθητικά στο εμπρός μέρος. Είναι και μεγαλύτερο σε διαστάσεις, με το μεταξόνιο να έχει αυξηθεί κατά 11 εκατοστά (στα 2,966 μέτρα) και το μήκος να ξεπερνά τα 4,87 μέτρα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!