NEA

VW Group: Ανάκληση για πάνω από 100.000 υβριδικά plug-in αυτοκίνητα

To πρόβλημα αφορά το ενδεχόμενο πυρκαγιάς η οποία μπορεί να προκύψει από την μη επαρκή μόνωση της μπαταρίας υψηλής τάσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Bild το οποίο επικαλείται μαρτυρίες ιδιοκτητών, υπάρχει ανεπαρκής στερέωση του καλύμματος του κινητήρα, το οποίο σε επαφή με πολύ θερμά σημεία μπορεί να οδηγήσει σε ανάφλεξη και φωτιά.

Ήδη έχουν αναφερθεί στην Γερμανία 16 τέτοιες περιπτώσεις, κάτι που ανάγκασε την VW να προχωρήσει στην ανάκληση των αυτοκινήτων της. Η ανάκληση είναι παγκόσμια και αφορά περίπου 42.300 αυτοκίνητα της VW (Passat, Golf και Tiguan) και 24.000 Audi. Τα υπόλοιπα είναι μοντέλα της Skoda και της Seat.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!