NEAΑΓΩΝΕΣ

Στην Formula 1 οι Audi και Porsche – Και η BMW θέλει την McLaren

To VW Group αναμένεται να δώσει το πράσινο φως στην Audi και στην Porsche για να να κάνουν την είσοδό τους στη Formula 1, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται διεθνή μέσα.

Βέβαια η Volkswagen αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση. Ωστόσο, εδώ και καιρό υπάρχουν οι φήμες για συνεργασίες Audi και Porsche με υπάρχουσες ομάδες της Formula 1.

Η Audi και η McLaren διέψευσαν  πέρυσι τα δημοσιεύματα ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων είχε ήδη δημιουργηθεί. Ωστόσο, έγκυρες πηγές αναφέρουν πως η Audi θα προσφέρει περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ (556,30 εκατομμύρια δολάρια) για τη McLaren.

Ταυτόχρονα, η Porsche σκοπεύει να δημιουργήσει μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με την αγωνιστική ομάδα Red Bull.

Στο μεταξύ ο διευθύνων σύμβουλος της McLaren Racing, Ζακ Μπράουν, δήλωσε στο Reuters ότι «…η ομάδα της Formula 1 σίγουρα δεν είναι προς πώληση» και δεν αναζητά περαιτέρω μετοχικούς εταίρους. Ο Μπράουν είπε ότι είχαν γίνει κάποιες «πολύ προκαταρκτικές» συνομιλίες με τη VW στο παρελθόν, αλλά τίποτα δεν προχώρησε.’

Και ενώ η Audi θέλει να αποκτήσει την McLaren F1, η BMW έχει βάλει στο στόχαστρο να αποκτήσει την McLaren που κατασκευάζει τα σπορ μοντέλα. Οι εξελίξεις τρέχουν και μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νεότερα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!