NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι μπορεί να πάθει ένα SUV μετά από ένα άλμα κοντά στα 6 μέτρα; [video]

Το ύψος ακούγεται σχεδόν απίστευτο αφού μιλάμε για μία τριώροφη πολυκατοικία!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα παλιό Ford Bronco που βρίσκεται σε μια έρημο κάπου έξω από το Λος Άντζελες έχει πάρει φόρα για να κάνει ένα απίστευτο άλμα που ξεπερνά τα 30 μέτρα.

Η πτήση είναι εντυπωσιακή και η προσγείωση ομαλή. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο άσχημα μετά από το τολμηρό εγχείρημα που ανέβασε ο… κασκαντέρ στο Instagram.

Όπως μπορείτε να δείτε από την πίεση οι μπροστινοί ζάντες έχουν σπάσει, ενώ οι τροχοί μπήκαν τόσο μέσα στο θόλο που ταρακούνησαν αρκετά πράγματα χτυπώντας την πλεξούδα καλωδίωσης της ECU.

Υπήρξαν και άλλες καταπονήσεις, όπως στην μπροστινή ανάρτηση και στα αμορτισέρ, ενώ δεν λειτουργούσε το σύστημα. Τα πάντα επισκευάστηκαν πέρα από το τελευταίο και το Bronco επέστρεψε ξανά στην δράση. Ωστόσο, δεν ξέρουμε αν άξιζε τον κόπο για ένα μόλις άλμα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!