NEAPINED

Θα υπάρξει νέα Alfa Romeo MiTo;

Από την στιγμή που η Stellantis διαθέτει πλατφόρμες για κάθε λογής μοντέλο γιατί να μην δούμε και μια ηλεκτρική διάδοχο της MiTo;

H Alfa Romeo κινδυνεύει να γίνει Jeep. Όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά επειδή μέσα στα επόμενα χρόνια θα διαθέτει τέσσερα SUV (τα Stelvio, Tonale και τα επερχόμενα Brennero και Castello) και μόλις ένα σεντάν (την Giulia που θα γίνει ηλεκτρική). Και κάπως έτσι ένα βασικό κόμπακτ ηλεκτρικό μοντέλο θα λειτουργούσε ως αντίβαρο στην γκάμα της Alfa Romeo.

O CEO της μάρκας, Jean-Philippe Imparato, είπε πρόσφατα πως η Alfa Romeo είχε μεγάλη παράδοση στα γρήγορα hatchbacks και αυτή είναι μία ενδιαφέρουσα αγορά με μεγάλα νούμερα και πολύ πιο ευρύ κοινό. Η MiTo υπήρξε ένα ενδιαφέρον αυτοκίνητο και αν είχε πεντάθυρη έκδοση τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Τώρα όμως αρχίζει η εποχή της ηλεκτροκίνησης και τα νέα compact μοντέλα θα πρέπει να μπουν σε αυτή τη λογική. Αυτόματα αυτές οι δηλώσεις πυροδότησαν τις φήμες για την παραγωγή μιας MiTo που θα μπορούσε να βασίζεται στην πλατφόρμα της επόμενης γενιάς των Peugeot e-308, Opel e-Corsa κ.α. και να έχει σπορ προσανατολισμό.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!