NEA

Εργάτες εγκλωβίστηκαν σε εργοστάσιο της VW

Στη Σαγκάη το αυστηρό lockdown έχει δημιουργήσει πρωτόγνωρα σκηνικά με ανθρώπους να βρίσκονται απομονωμένοι και εγκλωβισμένοι σε διάφορα σημεία.

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε απίθανες σκηνές να εκτυλίσσονται στην Σαγκάη των 25 εκατομμυρίων κατοίκων με τους πάντες να βρίσκονται «κλειδωμένοι» στα σπίτια τους. Υπάρχουν όμως και μερικοί άτυχοι που το lockdown τους πέτυχε σε λάθος σημείο./

Όπως για παράδειγμα εκατοντάδες εργαζόμενους στην γραμμή παραγωγής της Volkswagen στη Σαγκάη, στους οποίους δεν επιτρέπεται η έξοδος και η επιστροφή στα σπίτια τους.

Έτσι, είναι υποχρεωμένοι να κοιμούνται στο εργοστάσιο και να περνούν την ώρα τους κάνοντας βόλτες, γυμναστική, βλέποντας τηλεόραση κ.α. Όλο το προσωπικό είναι υποχρεωμένο να κάνει rapid test κάθε πρωί.

Μάλιστα η εταιρία έχει οργανώσει όλη την ημέρα τους προσφέροντας ότι προβλέπεται για να μην μένουν άπραγοι και οι εργαζόμενοι να μην νιώθουν σαν φυλακισμένοι αφού το εργοστάσιο δεν λειτουργεί. Όπως και σχεδόν όλα, μαζί και της Tesla που υπολογίζει πως έχει χαθεί περίπου το 20% της παραγωγής.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!