NEA

Μία ενδιαφέρουσα εκδοχή για το νέο Hyundai Kona

To νέο Kona αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2023 και να κυκλοφορήσει στις αγορές της Ευρώπης προς τα τέλη της εν λόγω χρονιάς.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Tucson η Hyundai ετοιμάζεται να λανσάρει τη δεύτερη γενιά του Kona και ήδη στο διαδίκτυο έχουν ξεκινήσει μερικές πρώτες εικασίες γύρω από την σχεδίαση του αμαξώματος.

Η συγκεκριμένη εικόνα προέρχεται από ιστοσελίδα της Κορέας και επιχειρεί να μας δώσει μία εκδοχή του νέου Kona βάσει των spy φωτογραφιών που έχουν τραβηχτεί στη διάρκεια των δοκιμών του αυτοκινήτου. Αυτό που περιμένουμε είναι μία πιο δυναμική μάσκα με slim χωριστά φώτα μπροστά.

Οι διαστάσεις θα είναι μεγαλύτερες ώστε να δημιουργείται απόσταση από το Bayon και θα πλησιάζει αρκετά του Tucson μιας και η επόμενη γενιά του τελευταίου ίσως να παίξει ρόλο «συμβατικής» ναυαρχίδας. Η καμπίνα αναμένεται να έχει πιο ποιοτικές προδιαγραφές και όλες τις τεχνολογίες αιχμής.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων θα δούμε τα ίδια σύνολα αλλά όλα θα είναι αναβαθμισμένα με νέας γενιάς ήπια υβριδική υποβοήθηση. Θα υπάρξει τόσο πλήρως υβριδική, όσο και ηλεκτρική έκδοση, αλλά μάλλον όχι και Kona N λόγω της μέτριας εμπορικά απήχησης. Φυσικά, με τον καιρό θα έχουμε πιο φρέσκιες και έγκυρες πληροφορίες.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!