NEA

Μία Porsche Taycan έκανε 69 ντόνατς στον πάγο [video]

Η ηλεκτρική Taycan κατάφερε να κάνει 69 συνεχόμενα donuts πάνω στον πάγο, κάτι που την έβαλε στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες.

Ένα από τα πιο παράξενα ήταν αυτό που καταγράφηκε σε μία παγωμένη λίμνη της Σουηδίας μέσα στον Φεβρουάριο. Πίσω από το τιμόνι ήταν ο Terry Grant, ένας πολύ ικανός stunt driver. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε ήταν μία έκδοση παραγωγής της Porsche Taycan Cross Turismo με ειδικά ελαστικά για οδήγηση στον πάγο.

Οι όροι του παιχνιδιού ήταν το αυτοκίνητο να κινείται μόνιμα μέσα σε έναν κύκλο με διάμετρο δύο φορές το μήκος του. Το εγχείρημα δεν ήταν καθόλου εύκολο για τον ικανότατο οδηγό, μιας και όπως βλέπουμε στο video, η προσπάθεια σταμάτησε κάπου στη μέση καθώς ο πάγος κάλυψε έναν από τους σένσορες του αυτοκινήτου.

Αυτό θεωρήθηκε ως ατύχημα, και έτσι έδωσε εντολή στο όχημα να ακινητοποιηθεί. Ένα ακόμα πρόβλημα ήταν ότι με τα διαρκή περάσματα ο πάγος είχε κάνει εξογκώματα, και τον έκανε να χάνει την αυτοσυγκέντρωσή του.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!