NEAPINED

Το επόμενο Audi A6 θα έχει και έκδοση E-Tron

Σε περίπου τρία χρόνια θα παρουσιαστεί η νέα γενιά A6 και πέρα από τις συμβατικές εκδόσεις θα έχει και ηλεκτρική που πιθανότατα θα αντικαταστήσει την RS.

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου A6 αναμένεται να γίνει κάπου το 2025 και αργότερα θα ακολουθήσει και η έκδοση Avant. Θα είναι ένα από τα τελευταία μοντέλα που θα παρουσιάσει η Audi με κινητήρες εσωτερικής καύσης που θα βασίζονται στη εξελιγμένη πλατφόρμα MLB.

Πριν από μερικές εβδομάδες η Audi είχε αποκαλύψει ένα concept ανακοινώνοντας πως το μοντέλο παραγωγής θα διαφέρει ελάχιστα. Και τα renderings του kolesa.ru δείχνουν πως θα μπορούσε να είναι η έκδοση παραγωγής του ηλεκτρικού A6.

Έτσι, οι εικόνες που βλέπετε στην οθόνη σας μας δίνουν μια ρεαλιστική άποψη για το A6 E-Tron που θα βασίζεται στην PPE πλατφόρμα του γκρουπ. Αυτή τεχνολογίας 800V που χρησιμοποιείται από την Porsche και στην ηλεκτρική Macan.

Υπενθυμίζεται πως το πρωτότυπο A6 E-Tron έχει δύο ηλεκτρικά μοτέρ με συνολική απόδοση 476 ίππους και 800 Nm ροπής. Η μπαταρία είναι στις 100 kWh με την αυτονομία να φθάνει τα 700 χιλιόμετρα. Η φόρτιση μπορεί να γίνει μέχρι και τα 270 kW κάτι που του επιτρέπει να αποκτά 300 χιλιόμετρα αυτονομίας σε μόλις 10 λεπτά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!