NEAPINED

Next.e.GO Mobile: Τι γίνεται με την παραγωγή ηλεκτρικού αυτοκινήτου στην Ελλάδα

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ του caroto.gr δείτε ποια ήταν η απάντηση στη ερώτησή μας σχετικά με την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την παρουσίαση που έκανε η γερμανική εταιρία στην Ελλάδα και την ανακοίνωση για την δημιουργία εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων απασχολώντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας.

Πρόσφατα, η Next.e.GO Mobile ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο, το e.wave X. Νωρίτερα το caroto είχε στείλει το εξής email στην εταιρία με τις σχετικές ερωτήσεις:

«Είχατε ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις αυτοκινήτων και στην Ελλάδα. Πότε ξεκινά η εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας στην Ελλάδα; Τι προτείνετε στον υποψήφιο αγοραστή για το αυτοκίνητό σας στην Ελλάδα; Έχετε νέα για την περιοχή που θα φτιάξετε το εργοστάσιό σας στην Ελλάδα; Βρήκατε θέση στην Αθήνα για κάθε υποψήφιο αγοραστή για το αυτοκίνητο e-go;».

Μόλις πρόσφατα λάβαμε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας την παρακάτω απάντηση:

«Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας και το ενδιαφέρον για το e.GO Mobile! Επί του παρόντος, έχουμε πολλές δραστηριότητες έργου σε όλα τα επίπεδα. Για αυτό ζητούμε την υπομονή σας. Θα επανέλθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διεθνές μας λανσάρισμα, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής αγοράς».

Όπως μπορείτε να δείτε η απάντηση είναι γενικευμένη δίχως να καμία αναφορά στο εργοστάσιο επί ελληνικού εδάφους. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!