NEA

Αναβαθμίζεται το οδικό δίκτυο του Πειραιά

Tο «πράσινο» φως για την έναρξη έργων ευρείας κλίμακας στο οδικό δίκτυο του Πειραιά με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής ύψους 4.3 εκ. ευρώ, δόθηκε μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και τον Δήμαρχο Πειραιά Γ. Μώραλη, στα γραφεία της Περιφέρειας.  

Η σύμβαση προβλέπει την υλοποίηση έργων ανακατασκευής και συντήρησης οδοστρωμάτων στον Δήμο Πειραιά, με στόχο την αναβάθμιση του επιπέδου της κυκλοφορίας των οχημάτων επί των οδών, η προστασία των οδοστρωμάτων από τις υπάρχουσες φθορές και κατά συνέπεια την αναβάθμιση της ζωής στην πόλη.

Ειδικότερα θα γίνουν εργασίες που αφορούν σε:

• εργασίες συντήρησης/ασφαλτόστρωσης οδικού δικτύου
• ανακατασκευή πεζοδρομίων
• προσαρμογή της στάθμης των φρεατίων, όπου αυτό απαιτείται.

Το έργο το οποίο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από τον Δήμο Πειραιά θα υλοποιηθεί σε συγκεκριμένα τμήματα οδών στις πέντε δημοτικές κοινότητες του Δήμου Πειραιά.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!