NEA

Δεν υπάρχει αυτό το Suzuki με μοτέρ από Hayabusa [video]

Πρόκειται για ένα απίστευτο υπέρ-υψηλών επιδόσεων τετράτροχο που ζυγίζει λιγότερο από ένα τόνο και έχει το μοτέρ της θρυλικής μοτοσικλέτας.

Τα άσχημα νέα είναι πως το Vision Gran Turismo μπορεί να το οδηγήσει κανείς μόνο στον εικονικό κόσμο του περιβόητου video-game Gran Turismo δίχως να υπάρχει καμία πιθανότητα να το δούμε στους δρόμους. Πάντως, μας δείχνει πως η Suzuki που εξειδικεύεται στα SUV μπορεί να ονειρεύεται ακόμη και ένα hypercar.

Το οποίο είναι εφοδιασμένο με ένα κινητήρα από Hayabusa που με τρία ηλεκτρικά μοτέρ: δύο για τους εμπρός τροχούς και ένα για τους πίσω. Η ισχύς φθάνει τους 432 ίππους στις 9.700 στροφές με την ροπή να είναι στα 610 Nm.

Όλα περνούν στους τέσσερις τροχούς χάρη στο υβριδικό σύστημα με το απόβαρο να μην ξεπερνά τα 970 κιλά. Σχεδιαστικά βλέπουμε αρκετές επιρροές από το σύγχρονο προφίλ της Suzuki ανακατεμένο με roadster συστατικά.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!