NEAPINED

Ειδική έκδοση Porsche Taycan GTS Hockenheimring

Για τα 90 χρόνια λειτουργίας της πίστας Hockenheimring η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε μια σχετική έκδοση για την Taycan.

Η γερμανική πίστα ξεκίνησε να λειτουργεί στις 29 Μάϊου του 1932. Το πρώτο αγωνιστικό γεγονός ήταν ένας αγώνας μοτοσικλέτας, αλλά μετά από 6 χρόνια η πίστα έγινε πιο γρήγορη χάρη στη νέα της σχεδίαση. Ο πρώτος αγώνας Formula 1 άργησε αρκετά όμως και έγινε στις 2 Αυγούστου του 1970.

H ειδική έκδοση της Taycan έρχεται να γιορτάσει το γεγονός αυτό και φέρει τα λογότυπα «90 Jahre Hockenheimring». Υπάρχει νέο αποκλειστικό χρώμα Stone Grey, ενώ στο αμάξωμα υπάρχουν μπρονζέ λεπτομέρειες.

Tο τμήμα Porsche Exclusive Manufaktur έχει φροντίσει και διάκοσμο με μαύρο δέρμα, ενώ υπάρχουν κάποια νέα οικολογικά υλικά στο ταμπλό. Το τιμόνι είναι της έκδοσης GT με πολλαπλούς διακόπτες, ενώ και εδώ οι ραφές είναι σε πράσινο χρώμα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!