NEAPINED

Fuel Pass 2: Στα 80 ευρώ – Στα 100 ευρώ η επιδότηση στα νησιά

Αυξημένο κατά 35 ευρώ θα είναι το Fuel Pass 2 που πλέον θα ανέρχεται σε 80 ευρώ και οι δικαιούχοι θα είναι περισσότεροι -Η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2 θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη Ιουλίου ξανά μέσω του vouchers.gov.gr.

Την ίδια στιγμή η επιδότηση στα νησιά θα είναι 100 ευρώ αντί για 55 μέχρι σήμερα. Παράλληλα και για τις μηχανές το Fuel Pass 2 θα είναι 60 ευρώ από τα 35 που είναι σήμερα.

Αυτό σημαίνει ότι η επιδότηση μειώνει τις τιμές κατά 44 λεπτά το λίτρο για 180 λίτρα. Τέλος στο ντίζελ, η ενίσχυση παραμένει 12 λεπτά ανά λίτρο στην πηγή.

Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία χορήγησης αυτή θα είναι ίδια, ενώ θα διατηρηθούν οι εναλλακτικές καταβολής του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω της άυλης κάρτας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελλάδα είναι μία από τις πιο ακριβές χώρες στη βενζίνη στον κόσμο. Συγεκριμένα, σε πρόσφατο μας ρεπορτάζ στο Caroto είχαμε αναδείξει ότι η Ελλάδα έχει την 6η πιο ακριβή βενζίνη στον κόσμο, απόρροια του υψηλού ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!