NEA

BEAT: Μείωση της χρέωσης προμίσθωσης

Η αναπροσαρμογή έρχεται μετά τον εξορθολογισμό των τιμών του ταξί από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και στοχεύει στη μικρότερη επιβάρυνση για τους επιβάτες.

Σε συνέχεια της ενημέρωσης της προηγούμενης εβδομάδας (Πέμπτη 16/6) σε οδηγούς ταξί και επιβατικό κοινό για την επιβολή της χρέωσης προμίσθωσης, η Νο1 εφαρμογή κλήσης ταξί στην Ελλάδα αποφασίζει τη μείωσή της από €2 σε €1,20 με εφαρμογή από την Παρασκευή 24/6 και ώρα 12:00 μ.μ. Η αναπροσαρμογή έρχεται μετά τον εξορθολογισμό των τιμών του ταξί από το αρμόδιο Υπουργείο, ώστε να μειωθεί η επιβάρυνση των επιβατών.

Η αρχική απόφαση έχει επιφέρει ήδη υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών για τους επιβάτες, ενισχύοντας παράλληλα το εισόδημα των οδηγών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ήδη από τις πρώτες μέρες εφαρμογής του μέτρου, 8 στους 10 επιβάτες της BEAT εξυπηρετούνται άμεσα, καθώς οι 8.000 συνεργαζόμενοι οδηγοί ταξί διπλασίασαν το χρόνο που μένουν ενεργοί στην πλατφόρμα εξυπηρετώντας διαδρομές. Παράλληλα, την τελευταία εβδομάδα καταγράφεται 5% αύξηση στις διαδρομές που ολοκληρώνονται μέσα από την εφαρμογή.

Με τη ζήτηση για υπηρεσίες ταξί να αυξάνεται συνεχώς – και συνολικά 61% σε σχέση με το 2019 – η εταιρεία υποστηρίζει διαρκώς τους συνεργαζόμενους οδηγούς της ώστε να μπορεί  να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους επιβάτες. Η ανάγκη στήριξης του εισοδήματος των οδηγών  είχε ερευνηθεί και γνωστοποιηθεί από την εταιρεία, ενώ οι ταυτόχρονες και επακόλουθες καθυστερήσεις στην εύρεση ταξί την έκαναν επιτακτική.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!