NEAPINED

Η γυναίκα πίσω από Keraboss – Ποιά είναι τα επόμενα σχέδια της εταιρίας;

Γυναίκα κρύβεται πίσω από το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο, που σήμερα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά  στην Ελλάδα, με την τοποθέτηση και των πινακίδων κυκλοφορίας, από τον υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης η Στέλλα Κεραμπός, μέλος της οικογένειας Κεραμπός μίλησε στο Caroto για τις προσπάθειες που κατέβαλε η ελληνική εταιρία από το 2014 που ουσιαστικά έτρεξε όλο αυτό το εγχείρημα με το “KERABOSS SUPER “

Βέβαια, υπογράμμισε ότι όλη αυτή η προσπάθεια βασίζεται στην τεχνογνωσία και την ιστορία της οικογένειας στον χώρο των αυτοκινήτων. Που ξεκινάει από το 1975, από τον Παύλο Κεραμπό, έναν από τους παλαιότερους κατασκευαστές και εξελιγκτες αυτοκινήτων στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο portfolio εξελίξεων, μετατροπών και κατασκευών, όπως εξήγησε στο Caroto.

Η Στέλλα Κεραμπός έχοντας αφιερώσει χιλιάδες εργατοώρες στο Project του KERABOSS, συγκινημένη για τη σημερινή αισιόδοξη κατάληξη, που όπως λέει, έρχεται ως επιβράβευση των χρόνιων κόπων. Η ίδια είναι τρανό παράδειγμα πως η κατασκευή ενός ελληνικού αυτοκινήτου, δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των ανδρών. Κάθε βίδα, από αυτό το αυτοκίνητο έχει περάσει από τη Στέλλα! Η έμπνευση της άλλωστε έχει απόλυτη ευθυγράμμιση με το τελικό αποτέλεσμα.

– Τι είναι το “KERABOSS SUPER”;

– Είναι ένα αυτοκίνητο δροσερό, είναι ξεχωριστό σε εμφάνιση, είναι νεανικό, είναι ένα αυτοκίνητο που θες να ζεις μαζί του, μας αναφέρει η Στέλλα Κεραμπός.  Το KERABOSS είναι αυτό που έλειπε από την ζωή μας, αυτό που πάντα αναζητάμε, είναι αυτό το κάτι άλλο, το ανέμελο, το συναρπαστικό, το ξεχωριστό lifestyle , αυτό που κάνει την ζωή αλλιώς. Η ζωή δεν περιμένει, πρέπει να ζεις, την κάθε της στιγμή και να την απολαμβάνεις, αυτή ήταν η έμπνευση μας, λέει χαρακτηριστικά η Στέλλα Κεραμπός.

Στα σχέδια και τετρακίνητες εκδόσεις

Το KERABOSS, δεν είναι κατασκευασμένο για να είναι αποκλειστικά off road, αν και το Look παραπέμπει σε Hummer… Ωστόσο. λόγω της πολύ ισχυρής κατασκευής, μπορεί κανείς να πηγαίνει όπου θέλει και τα ηλεκτρονικά του συστήματα το βοηθάνε να ανταπεξέλθει. Βέβαια στα άμεσα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνουν και εκδόσεις 4×4 αλλά και γιατί όχι και ηλεκτρικά οχήματα στο απώτερο μέλλον, όπως τονίστηκε!

Το “KERABOSS SUPER” είναι το όχημα της παρέας, που θα απολαύσεις ρομαντικά δειλινά ξαπλωμένος εντός του αυτοκινήτου, χάριν της καινοτόμας διάταξης του εσωτερικού χώρου, όπως μας δείχνει στην πράξη η Στέλλα Κεραμπός. Την ίδια στιγμή μπορείς να καθίσεις πάνω στο αυτοκίνητο χωρίς να προκαλέσεις καμία φθορά.

Με την Στέλλα ανανεώσαμε το ραντεβού στις εγκαταστάσεις της εταιρείας προκειμένου να δούμε δια ζώσης το εργαστήρι της οικογένειας που παρά τις δυσκολίες που συνάντησε συνεχίζει να οραματίζεται ήδη το επόμενο βήμα.

Από τη σειρά μας, να δώσουμε τα εύσημα στην πρωτοβουλία της KERABOSS CARS MANUFACTURING που πήγε κόντρα στο ρεύμα της γραφειοκρατίας επέμεινε και έκανε πράξη το όνειρο! Σε επόμενο ρεπορτάζ θα σας μεταφέρουμε την εμπειρίας που είχαμε οδηγώντας το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο. Το οποίο διανοίγει νέους ορίζοντες στο πλαίσιο της ελληνικής επιχειρηματικότητας για νέες προσπάθειες…

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Το θέλω και μπορώ κυλάει στο αίμα του Έλληνα ακόμη και το οξυγόνο να του κόψουν θα βρει τον τρόπο να αναπνεύσει αρκεί να έχει γερό στομάχι ο αγώνας πάντα δικαιώνοντας έχουμε στο καράβι κακούς καπετάνιους αλλά τα γερά τιμόνια ακούνε στους καλούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button