NEAPINED

Το Chaos είναι έτοιμο για δοκιμές στην πίστα και στους δρόμους λέει ο Πανόπουλος

Ο Σπύρος Πανόπουλος ξαναχτύπησε στα social media. Αυτή τη φορά ανεβάζοντας μία ανάρτηση στο LinkedIn αναφέροντας πως ξεκινούν οι πρώτες δοκιμές.

Η περίπτωση του Chaos είναι από τις λίγες περιπτώσεις που έχει δημιουργήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης haters και lovers σχετικά με την ιδέα ενός made in Greece υπέρ-αυτοκινήτου. Κάτι που ακούγεται σαν όνειρο και με την λογική να λέει πως θα παραμείνει έτσι.

Και παρόλο που ο Πανόπουλος έχει παρουσιάσει κατά καιρούς διάφορα teaser εξαρτήματα και ένα αμάξωμα που κανείς δεν ξέρει αν είναι λειτουργικό ή απλά ένα κουφάρι, έρχεται ξανά με μία νέα ανάρτηση που λέει πως το Chaos οδεύει προς το τέλος του.

Λέτε να είναι έτσι; Στην κυριολεξία να έρχεται το τέλος ενός φανταστικού, με όλη τη σημασία της λέξεως, πρότζεκτ; Ή όπως λέει ο ποιητής να οδεύει προς το τέλος της ολοκλήρωσης;

Προφανώς, αυτό λέει δηλώνοντας πως μέσα στη χρονιά θα ξεκινήσουν οι δοκιμές στην πίστα και στον δρόμο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε σε ακριβή μετάφραση τη δήλωση του Σπύρου Πανόπουλου στο LinkedIn.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος ταυτόχρονα που το έργο του χάους οδεύει προς το τέλος του, λίγο πριν από τις δοκιμές στην πίστα/στο δρόμο. Ελπίζω ότι αυτό είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας και της τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Ταυτόχρονα, θα δημοσιοποιηθούν και άλλα πρότζεκτ/ τεχνολογίες, στον τομέα της ιατρικής, της αεροπορίας/αεροδιαστημικής και της άμυνας, βασισμένα στην τεχνολογία εκτύπωσης και αναδιάπλασης.

Το 2024 θα είναι καταπληκτικό!

Ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας».

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. Στον ιδιο τονο σφυριζει και ο ΠΖ οσον αφορα το ενεργειακο . Για πολλοστη φορα διαμηνυει μεσσω FB οτι μεσα στον χρονο αναμενονται συνταρακτικες εξελιξεις. Τλχ στην επομενη παρουσιαση ας αγγαρεψει τον υιο ως ηχοληπτη για να
    ακουστει καθαρα οτι εχει να πει. Για δεν τον Σπυρο θα προτεινα να αξιοποιησει την τεχνητη νοημοσυνη
    στην επομενη Virtual παρουσιαση του Chaos , ωστε να δειχνει αληθοφανες.
    Τα πεπραγμενα των ανδρων υποδεικνυουν αλλον εναν γυρο εξαγγελιων χωρις αντικρυσμα .
    Θα προτεινα ο μουστακιας να ασχοληθει με τα εγγονια ου και ο Σπυρετος να απολαυσει τον ρολο
    του χαζομπαμπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!