NEA

Πως θα είναι το ανανεωμένο Renault Arkana;

To Arkana είναι ένα από τα μοντέλα της Renault που αναπάντεχα σημειώνει μία αξιόλογη εμπορική πορεία σε αρκετές χώρες της Ευρώπης.

Το Arkana είχε κυκλοφορήσει κυρίως για την αγορά της Ρωσίας, αλλά η υψηλή του ζήτηση κατεύθυνε τους Γάλλους της Renault στην διάθεση του μοντέλου τόσο στη Νότιο Κορέα όσο και στις περισσότερες αγορές της Ευρώπης.

Τελευταία έχουμε δει διάφορες scoops φωτογραφίες κάτω από το σχετικό καμουφλάζ μαρτυρώντας πως δοκιμάζεται η ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου. Η οποία θα παρουσιαστεί μέσα στο 2023 και θα έχει μία ανανέωση στο πρότυπο ενός facelift.

Για το αισθητικό κομμάτι οι συνάδελφοι από το ρωσικό kolesa.ru μας δίνουν μία πρώτη εικόνα με τις σχετικές μικρής έκτασης αναβαθμίσεις, ενώ στο εσωτερικό λογικά θα δούμε ένα νέο σύστημα πολυμέσων.

Όσο για τα μηχανικά μέρη δεν θα υπάρχουν αλλαγές με το Arkana να συνεχίζει την πορεία του με την ήπια υβριδική 1.3 έκδοση με 140 ίππους και την φουλ υβριδική 1.6 με τους 145 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!