ΑΓΩΝΕΣ

GP Γαλλίας: Ταχύτερος ο Leclerc, έφτασε τις 16 pole!

Ο Leclerc έκλεψε μια ακόμη pole από τον Verstappen. Πίσω του θα εκκινήσουν οι Perez και Hamilton, ενώ την τελευταία στιγμή μπήκε σφήνα η McLaren του Norris. Καλή εμφάνιση και συνεχή βελτίωση έδειξαν οι Mercedes. Αύριο στις 16:00 ο αγώνας, εδώ η βαθμολογία.

Με αυτή την pole o Leclerc ισοφάρισε τον Verstappen και έφερε το σκορ στο «16-16». Έξυπνη η τακτική της Ferrari με τον Sainz να δημιουργεί ένα αεροδυναμικό slipstream πέρασμα και να δίνει ένα πλεονέκτημα στον Leclerc.

Αν και ο Sainz τα πήγε εξαιρετικά στο Q2 στη συνέχει κινήθηκε πιο κρατημένα αφού στον αυριανό αγώνα ο Ισπανός θα εκκινήσει από την τελευταία θέση λόγω της ποινής που προβλέπεται για αντικατάσταση νέας υβριδικής μονάδας ισχύος.

Υπενθυμίζεται πως στο προηγούμενο GP της Αυστρίας είχε εγκαταλείψει λόγω μηχανικού προβλήματος. Από την τελευταία θέση θα εκκινήσει και ο Magnussen της Haas.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!