NEA

Αυτό είναι ένα από τα πιο περίεργα ρεκόρ [vid]

Έχουμε ακούσει για διάφορα ρεκόρ. Αλλά για ένα που έχει να κάνει για αλλαγή ελαστικού εν κινήσει;

Τελικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μπει κανείς στο βιβλίο Guinness. Αρκεί να σκεφτεί κάτι ακραίο και περίεργο που δεν έχει κάνει κανείς άλλος. Ας είναι και χαζομάρα που δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνε κάποιος. Όπως η αλλαγή ελαστικού σε κίνηση.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε αυτό το κατόρθωμα. Συγκεκριμένα, τον teammate που καταφέρνει να στέκεται στο ανοιχτό παράθυρο και να αλλάζει τον τροχό και τον  οδηγό που μπορεί και κρατάει την BMW του σε δύο τροχούς για όσο ώρα χρειάζεται.

Πόση ακριβώς: Ένα λεπτό και 17,64 δευτερόλεπτα, 13 ολόκληρα δευτερόλεπτα λιγότερα από το προηγούμενο ρεκόρ. Για να δούμε αν θα επιχειρήσει να σπάσει κάποιος άλλος ένα από τα πιο γελοία ρεκόρ που έχουμε δει τελευταία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!