NEA

Honda CR-V Type R: Οι Ιάπωνες τρελάθηκαν!

Οι φήμες θέλουν μία σπορ έκδοση για τη νέα γενιά CR-V. H οποία θα ικανοποιεί τουλάχιστον τους Ιάπωνες και τους Αμερικάνους.

Μία Type R έκδοση για το Civic είναι δεδομένη. Τι νόημα έχει όμως για το νέο CR-V; Αν δεν το γνωρίζετε εκτός Ευρώπης η νέα γενιά θα κυκλοφορεί και σε turbo έκδοση. Και με την Toyota να παρουσιάζει συνεχώς σπορ μοντέλα γιατί όχι και η Honda ένα SUV με υψηλή ιπποδύναμη.

Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το κανάλι AutoYa μας δίνει την δική της εκτίμηση για το πως θα μπορούσε να είναι ένα Honda CR-V Type R. Δεν γνωρίζουμε αν η εταιρία θα υιοθετήσει μία τέτοια προσέγγιση, όμως η ιδέα μοιάζει αρκετά ενδιαφέρουσα. Και κυρίως δείχνει εξαιρετικά δυναμική στο σχέδιο που βλέπουμε στις οθόνες.

Θεωρητικά πάντα θα μπορούσε το σπορ CR-V να αποδίδει κοντά στους 400 ίππους. Ακόμη και με το υβριδικό του σύστημα. Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν αλλαγές στην ανάρτηση, τα φρένα, το γενικότερο στήσιμο, αλλά και πολλές αισθητικές επεμβάσεις στο στιλ του Type R.

H αλήθεια είναι πάντως ότι μάλλον αυτή η προσπάθεια μοιάζει με ευσεβή πόθο των σχεδιαστών αλλά και αρκετών φίλων της μάρκας, καθώς τα σχέδια της Honda είναι πιο mainstream, ιδίως στα SUV. Αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!