NEAPINED

Αμερικάνικο ντεμπούτο για το νέο Honda CR-V

Πιστοί στην παράδοση οι Ιάπωνες αποκαλύπτουν και το νέο CR-V πρώτα για την αγορά της Βορείου Αμερικής και μετά για την Ευρώπη.

Στην Honda έχουν πολύ δουλειά. Ήδη στην Ευρώπη η εταιρία έχει λανσάρει το νέο Civic και στις 21 του μήνα θα αποκαλυφθεί επίσημα το κορυφαίο Type R. Από το νέο έτος και μέσα στο πρώτο εξάμηνο θα κυκλοφορήσει τόσο το σπορ ZR-V όσο και το ολοκαίνουργιο CR-V. To οποίο θα είναι και το πρώτο plug-in μοντέλο της Honda.

Μέχρι όμως να έρθει η στιγμή να το δούμε την προσοχή μας τραβά το αμερικανικών προδιαγραφών CR-V που θα διαφέρει σε ελάχιστα σημεία από το ευρωπαϊκό. Έτσι, μπορούμε να δούμε ένα νέο SUV με αρμονικό σχεδιασμό που συμβαδίζει και ευθυγραμμίζεται με αυτόν του νέου Civic.

To ίδιο ισχύει και για το ταμπλό που έχει ήδη αποκαλυφθεί και που δείχνει ολόιδιο με εκείνο του Civic. Υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές αλλά όπως η βασική διάταξη με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 7’’ και την touch-screen των 7’’ ή 10’’ ιντσών θα διατηρηθεί. Όπως και η χαρακτηριστική ζώνη με το πλέγμα ή οι διακόπτες για την επιλογή της μετάδοσης της κίνησης.

Στην φωτογραφία μπορεί να βλέπετε το εσωτερικό του CR-V με κλασικό επιλογέα. Ωστόσο, αυτό αφορά στην turbo έκδοση των 1.500 κ.εκ. με τους 190 ίππους για την βορειοαμερικανική αγορά.

Στην Ευρώπη το νέο CR-V θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά ως υβριδικό με δίλιτρο κινητήρα και το γνωστό σύστημα e:HEV με δύο ηλεκτρικά μοτέρ για τετρακίνηση. Πιθανότατα θα δούμε μια αναβαθμισμένη εκδοχή όπως αυτή του αμερικανικού μοντέλου με συνδυασμένη ισχύς στους 204 ίππους. Και όπως είπαμε θα υπάρξει και ισχυρότερη plug-in υβριδική.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!