NEA

Νέα σεισμική δόνηση με επίκεντρο το… Chaos [vid]

Το εξωπραγματικό ελληνικό hypercar προχωρά κανονικά στην υλοποίησή του, όπως μας δείχνει με ένα νέο βίντεο ο δημιουργός του.

Σύμφωνα πάντα με τον εμπνευστή του και ιθύνοντα νου του Σπύρο Πανόπουλο ο οποίος έκανε, μέσα στο Αύγουστο, την ακόλουθη ανάρτηση στα social media του.

Εμείς απλά να πούμε πως μακάρι το Chaos να μην αποδειχθεί όνειρο θερινής νυκτός -και πάλι κυριολεκτικά και μεταφορικά- και να μπορέσουμε και να το δούμε και να το θαυμάσουμε όπως μας προτρέπει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πανόπουλος στην ανάρτησή του.

Υπενθυμίζουμε πως το Chaos θα κινείται από έναν V10 με 4.000 κ.εκ. και δύο turbo ειδικά εξελιγμένο από το Σπύρο Πανόπουλο, ο οποίος στη στάνταρ εκδοχή του αποδίδει 2.000 ίππους και στην κορυφαία 3.000.  

Το εσωτερικό, επίσης σχεδιασμένο από το Σπύρο Πανόπουλο, θα είναι κάτι παραπάνω από φουτουριστικό, ενώ θα έχει ιδιαίτερα εξελιγμένη αεροδυναμική και θα μπορεί να κινείται κανονικά σε δημόσιους δρόμους.

Ο στόχος είναι να κατασκευάζονται από 15 έως 20 μονάδες το χρόνο που θα πωλούνται από 5,5 έως 12,5 εκατομμύρια ευρώ για τη βασική και την κορυφαία έκδοση αντίστοιχα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!