NEA

Άλλαξαν όψη τα Λιμανάκια χάρη στην ολοκαίνουργια άσφαλτο

Η βελτίωση και η αναβάθμιση του οδικού δικτύου σε όλο το μήκος της παραλιακής λεωφόρου και στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, συνεχίζεται από την Περιφέρεια Αττικής.

Ήδη το  νέο οδικό δίκτυο στη διαδρομή από τη Βουλιαγμένη μέχρι και την Βάρκιζα, περιοχή Λιμανάκια Βουλιαγμένης, είναι πραγματικότητα, καθώς ολοκληρώθηκαν από τα συνεργεία της Περιφέρειας οι εργασίες αντικατάστασης του φθαρμένου οδοστρώματος με νέο αντιολισθητικό και αθόρυβης κύλισης ασφαλτοτάπητα, τοποθετήθηκαν νέες πινακίδες σήμανσης αλλά και νέα διαγράμμιση.

Ταυτόχρονα, έχουν τοποθετηθεί νέα φωτιστικά χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης σε όλο το μήκος της διαδρομής από το κέντρο της Αθήνας μέχρι το Σούνιο.

Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις εντάσσονται στο μεγαλύτερο έργο αναβάθμισης του φωτισμού και εξοικονόμησης ενέργειας των κεντρικών οδικών αξόνων από την Περιφέρεια Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού 37 εκ. ευρώ, ένα έργο το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη  και ολοκληρώνεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως η Περιφέρεια Αττικής εκτός από τις οδικές εργασίες, έχει προβεί στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής και σε σημαντικές βραχυπρόθεσμες παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας, όπως η αντιμετώπιση της αποκόλλησης βράχου στις Σήραγγες του Καραμανλή αλλά και τα βραχυπρόθεσμα μέτρα οδικής ασφάλειας στη θέση «Ευκάλυπτα» στο 44ο χλμ. της λ. Βάρκιζας – Σουνίου.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Η ασφαλτόστρωση και γενικά ΟΛΕΣ οι εργασίες που κάνει η Περιφέρεια (ακόμα και τους εκχιονισμούς) ΔΕΝ γίνονται από συνεργεία της περιφέρειας. Γίνονται από ιδιώτες εργολάβους που αναλαμβάνουν τα έργα μετά από διαγωνισμούς.
    Το ίδιο συμβαίνει με την ΔΕΗ, τον ΔΕΔΔΗΕ κλπ. Απλά η ΔΕΗ έχει ακόμα και κάποια συνεργεία δικά της , όπως και ο ΔΕΔΔΗΕ.
    Η περιφέρεια δεν έχει συνεργεία ικανά να δουλέψουν μόνα τους , οπότε αναγκαστικά τα αναθέτει όλα σε ιδιώτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!