NEA

H νέα Ford Mustang θα είναι ο πιο καλός μαθητής

Λίγες μέρες μετά την έναρξη της σχολικής περιόδου και η νέα Mustang θα κάνει την πρεμιέρα της. Στις 14 Σεπτεμβρίου.

Το ντεμπούτο της νέας Mustang θα γίνε σε… πατριωτικό έδαφος και συγκεκριμένα στην έκθεση του Ντιτρόιτ. Όπως λέει και ο πρόεδρος της Ford, «…υπάρχει μία Mustang για όλους, από μία απλό Cabrio με τον μικρό EcoBoost έως την GT με τον 5λιτρο V8».

Η έναρξη της αποκάλυψης της 7ης γενιάς Mustang, η οποία πιθανότατα θα είναι η τελευταία με συμβατικούς κινητήρες, θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα και θα ξεκινήσει στις 6 Σεπτεμβρίου στο LeMay, το Αμερικάνικο Μουσείο Αυτοκινήτου στην Τακόμα της Ουάσιγκτον.

Από εκεί θα ξεκινήσει μία τρελή κούρσα που θα λέγεται «The Drive Home» για να διασχίσει 9 Πολιτείες και από εκεί στα κεντρικά της Ford στο Dearborn για την ημέρα της τελικής παρουσίασης.

Η νέα Mustang με την κωδική ονομασία S650 δεν θα έχει δραματικές αλλαγές στο αμάξωμα της αποτελώντας μια σχεδιαστική εξέλιξη, ενώ στο εσωτερικό αναμένουμε μια μεγαλύτερη δόση ψηφιοποίησης.

Αλλαγές μεγάλες δεν θα υπάρχουν ούτε στα μηχανικά μέρη (θα διατηρηθεί ο 2.3 Ecoboost και ο V8 5.0), εκτός ίσως από την προσθήκη μίας υβριδικής έκδοσης. Το μηχανικό κιβώτιο των έξι σχέσεων θα παραμείνει και αυτό για τους φανατικούς του μοντέλου.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!