NEA

Skoda Vision 7S: Στα σκαριά το επταθέσιο ηλεκτρικό SUV

Τα πρώτα επίσημα σκίτσα έδωσε στην δημοσιότητα η τσέχικη εταιρία από ένα concept που πιθανότατα προλογίζει την επταθέσια ναυαρχίδα της μάρκας.

Το Vision 7S Concept δείχνει αρκετά δυναμικά με έντονες γωνίες, μία φαρδιά και κάθετη μάσκα, η οποία είναι κλειστή και πιο σκούρα. Τα πιο μοντέρνα φωτιστικά σώματα έχουν τοποθετηθεί στα άκρα και συνδυάζονται με LED ημέρας τα οποία βρίσκονται τοποθετημένα πάνω από τους βασικούς προβολείς σχηματίζοντας ένα Τ (κάτι που ισχύει και στο πίσω μέρος).

Ο προφυλακτήρας έχει επτά κάθετες εισαγωγές, μία εκ των οποίων είναι βαμμένη σε πορτοκαλί χρώμα, και κάτω από αυτόν υπάρχει μία αλουμινένια προστατευτική ποδιά. Ξεχωρίζουν οι ζάντες σε ασημί και μαύρο χρώμα, οι κάμερες αντί για καθρέπτες, οι λεπτές κολόνες και μία διπλή αεροτομή στην οροφή.

Η Skoda έχει προγραμματίσει την επίσημη παρουσίαση του επταθέσιου concept της στις 30 Αυγούστου. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες αν το Vision 7S θα μπει στην παραγωγή αλλά θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως μελλοντικά η Skoda θα αποκτήσει ένα κορυφαίο σε χώρους μεγάλο SUV. Ηλεκτρικό.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!